Om Bierstube

Til hverdag og til fest

Gode oplevelser, publikum i alle aldre, hyggelig stemning

Bierstube er stedet hvor du altid vil finde en god og hyggelig stemning. Det er stedet hvor alle aldre mødes. Om det er til en vild nat i byen eller til en enkelt efter biografturen eller middagen, så er der plads til det hele. Vi bestræber os på at yde en service som du sent vil glemme.

Bierstube tilbyder et stort udvalg i forskellige spil. Om du er til at rafle Meyer eller Snyd, eller om du vil tæve dine kammerater i en gang Ludo eller Hint, så er Bierstube stedet at gøre det på. Så nyd en kølig øl og se hvor aftenen ender.

Mange forskellige events og arrangementer i løbet af året

På Bierstube er der live musik hver fredag og lørdag kl. 20.00. Vi skifter mellem forskellige bands og musikere, hvor genre og stemning er vidt forskelligt. Dog med fokus på hygge og musik til enhver smag.

Stedet har i løbet af året mange forskellige arrangementer. Golftuneringer, oktoberfest, afterski fester, livemusik arrangementer, sommerfest med helstegt pattegris, smagninger af forskellige typer og meget andet.

Mere end 50 forskellige slags øl og meget andet

På Bierstube er der altid et stort udvalg af almindelig og special øl. Vi har mere end 50 forskellige slags øl. Så om du er til en kølig skummende Tuborg eller en special IPA, så har vi noget til enhver smag.

Er du ikke den store øl drikker, så fortvivl ej. Vi har også mange andre produkter på hylderne. Alt fra kølige drinks, til læskende Gin og Tonic og videre til rom, whiskey og andre specielle produkter. Vi har noget til enhver smag med et bredt produktsortiment. Både til den almindelige som elsker en rom og cola, og til den gæst som er mere vovet og vil prøve noget nyt.